Amberblokjes

Wat zijn Amber/ Geurblokjes?

De magische geur van Amber/ geurblokjes moet jezelf beleven.  Als je deze blokjes niet kent dan weet je niet wat je mist. De geur van amber/ geurblokjes bestaan uit plantaardige ingrediënten, essentiële oliën en wax. De geuren zijn te omschrijven als zacht, warm, zoet en sensueel.

De geur van een amberblokje blijf je ongeveer een jaar ruiken. Voor optimaal en langdurig gebruik kun je het Amber/ geurblokje het beste eerst als geurblokje gebruiken, hang het in je kledingkast, badkamer,  welke ruimte waar je maar wilt. Je kunt het laten smelten in een schaaltje op de verwarming. LET OP: Bij het neerleggen van het blokje altijd een schaaltje of onderzetter er onder doen, op deze manier voorkom je dat het gaat afgeven op je kleding, textiel of meubels. Naast dat je het amber/ geurblokje gewoon neer kan leggen, is het ook mogelijk om er stukjes af te snijden en deze in een geurbrander te doen, op deze manier krijg je een nog intensere verspreiding van deze heerlijke geuren. Mocht de geur op een gegeven moment minder worden, dan kan je er wat vanaf schrapen, het schaafsel kan je weer gebruiken in een geurbrander, een schaaltje op de verwarming, of in je stofzuigerzak.

LET OP! Alle bestellingen die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn worden dezelfde dag meegegeven aan postorderbedrijf. Door extreme drukte bij pakketbezorgers is de status van je pakket in Track & Trace vaak niet up-to-date. Bestel je bestellingen op tijd en hou er rekening mee dat pakketbezorgers later leveren!!

Show Filters

Toont alle 6 resultaten