Eco Egg

Het nieuwe natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame manier van wassen, de ECO EGG, goed voor 70 wasbeurten!!

Wat is EcoEgg:

EcoEgg is een duurzaam ei dat uw wasmiddel en wasverzachter vervangt, het wordt gebruikt tussen de 30 en 60 graden, 1 zakje witte parels is goed voor 70 wasbeurten en is navulbaar met de reffil (50 wasbeurten). Het is verkrijgbaar in 3 soorten.

  • Parfum Vrij – Geurloos
  • Soft Cotton – Katoenbloesem
  • Spring Blossom – Lente Geur

De parfumvrije  EcoEgg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Daarnaast wordt het ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is het ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid! Het is milieuvriendelijk, hypoallergeen en het bespaart u veel geld, het kost u maar 0,17 cent per wasbeurt.

Hoe werkt het:

De Eco Egg legt u boven op uw wasgoed, het ei bestaat uit 2 soorten parels met mineralen, deze mineralen gaan aan het werk en maken een krachtig natuurlijk fris licht schuimend water die uw was prima schoonmaakt, het verandert de pH van het water, waardoor de was natuurlijk zacht aanvoelt , dat er geen wasverzachter nodig is. De geuren zijn wel fris maar niet overheersend dus ideaal voor mensen die niet van geuren houden, wilt u een iets sterkere geur dan kunt u eventueel een paar druppels  of een scheutje van onze WASPARFUM  toe voegen. De EcoEgg is dermatologisch getest en wordt ondersteund door Allergy UK . De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines, het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in iedere wasmachine. Naast de EcoEgg hebben we ook de Drayer Egg deze is speciaal voor uw droger en de wasmachine reinigingstabletten.

Laboratorium getest:

De Ecoegg en de eigenschappen werden getest door SATRA Technology in een toonaangevende Britse laboratorium. Het laboratorium is gespecialiseerd in de studie van kleding, textiel en wasmiddel. De volgende resultaten werden gevonden met de SATRA testen:

  • Ecoegg verwijdert vlekken, evenals alle in de handel verkrijgbare wasmiddel. Gemiddeld verwijdert de Ecoegg vlekken met 90% van de effectiviteit van traditionele waspoeder.
  • Ecoegg haalt ongeveer 70 wasbeurten. Er werd opgemerkt dat de lengte van de individuele was, de watertemperatuur en de hardheid van het water van invloed zijn op de levensduur van de mineralen.
  • Ecoegg is een milieuvriendelijke manier te wassen. Het laat gemiddeld 73% minder resten in het water achter dan een gewoon wasmiddel.
  • Ecoegg is geschikt voor baby’s en mensen met een gevoelige huid en allergieën. Het product is onafhankelijk getest door Allergy UK en goedgekeurd voor mensen met een allergie.
Show Filters

Toont alle 9 resultaten