info@geurenbeauty.nl

Gratis verzending v.a. €50

Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. . Enkel de kosten voor het retourneren naar Geur en Beauty zijn voor uw rekening. Deze kosten verschillen per pakket en vervoerder waarvoor u kiest (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). : “Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.”

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via onze klantenservice. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@geurenbeauty.nl

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurd (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.

Retouradres:

Geur en Beauty
Rechtuit 45
7913 VJ  Hollandscheveld
info@geurenbeauty.nl
06- 52630097
KVK NR: 78659345
BTW NR: NL003362248B58

Gratis verzending

Vanaf € 50,-

Gratis retourneren

Binnen 14 dagen

Snelle levering

Binnen 1-3 werkdagen in huis

100% veilig afrekenen

iDEAL / BanContact / PayPal